Eurobasket

Τουπάν: «Καλύτερα που λείπει ο Αντετοκούνμπο»

Αν μη τι άλλο, ήταν ειλικρινής. Ο νεαρός φόργουορντ της Γαλλίας, Αξέλ Τουπάν δήλωσε πως η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποδυναμώνει μεν την Εθνική, αλλά τόσο ώστε να μην είναι ανταγωνιστική.

Ο Αξέλ Τουπάν δήλωσε πως θα ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά όταν το… ξανασκέφτηκε είπε πως είναι καλύτερα που δεν θα τον βρει απέναντί της η Γαλλία στον αυριανό αγώνα με τη Γαλλία.

Αποστολή στο Ελσίνκι, Χρήστος Ρομπόλης

«Είχαμε το ματς στα χέρια μας, αλλά κάναμε κάποια λάθη και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην άμυνα. Όμως δεν πρόκειται να παίξουμε έτσι σε όλο το Ευρωμπάσκετ. Είμαι βέβαιος πως θα αντιδράσουμε και ελπίζω να το κάνουμε κόντρα στην Ελλάδα. Είναι μια ομάδα πάντα δύσκολη να την αντιμετωπίσεις, παρά την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Θα ήθελα να παίξω απέναντί του και να τον αντιμετωπίσω, αλλά ως αντίπαλος για μας είναι καλύτερο που δεν είναι εδώ. Είναι μεγάλο πλήγμα η απουσία του για την Ελλάδα, που πάντως παραμένει πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε τους Έλληνες. Είναι δυνατοί, έχουν ψηλή και αθλητική ομάδα, ενώ παίζουν σε πιο αργό τέμπο από μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε και να αποφύγουμε τα πολλά λάθη, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε και την άμυνά μας», ανέφερε ο πρώην ΝΒΑερ φόργουορντ, που πλέον θα αγωνίζεται στη Ζαλγκίρις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x